We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like.

chiran.ro

Update-ul de primavara.

Sud Steaua

Scurt.


Despre hipsteri “fericiti” si creative corporatiste sau corporatiste creative . Ca sa citez un mesaj remarcat pe o platforma de socializare. Si corporatista si creativa. Platforma. Ne referim (cu scarba) si la persoane care scriu in gazete (analogice sau digitale). Jurnalisti nu-i pot numi pe Radu “n-am Cum” si alti baieti de la DigiGigiSport, MIROmICA si ai lui, gsp&buddies, etc. Ca pastrator pe viata:( al semnelor de iubire ale jandarmeriei, ma socheaza adesea imaginea mult prea buna a acestei “institutii”. Incoerenta total cu frustrarile manifestate si creierul putin. Din plin. La fel ineptiile majoritatii ignorante de fani ai fortelor de dezordine. Sa nu uitam de iubirea la nesfarsit intre fericitii cu care am inceput si testoasele de culoare inchisa. Cand mai faceti un protest? Sa-si faca iar norma fetele din piata de flori. Nici ura n-am pentru voi. Imi pare rau doar ca va sprijin intr-un mod indirect. 1312

Altfel, ma bucur ca am reusit sa vad primul meci pe mall arena. Chiar si-n liga a IV a. Atmosfera: ca-n zilele bune. De demult.

PS

  • Exista si exceptii: C. Scutariu, C. Stucan, D. Radulescu. Poate si altii. La mai multi.
  • Lupescu si clanul lui :)))))))
  • Un mesaj si pentru vOI: urmariti reportajul si vedeti ce vis avem. Reportaj al unor băieți care se ocupă cu asta despre deplasarea suporterilor Stelei în Giulești, pentru meciul din liga a-IV-a.
  • Poza este facuta de mine. Curva Nord Lazio in deplasare la prietenii din Verona. Poza facuta din peluza veroneza. Solo Hellas Verona!

Cadoul:

chiran.ro @ 2024